Popis
Jedna z nejvzácnějších směsí, ve které je chuť zeleného čaje sladěna s vybraným kořením a bylinami. Zelený čaj pochází z Číny a má tisíc let starou tradici. Zelený i černý čaj pochází z jedné rostliny zvané Camelia Sinensis. K výrobě zeleného čaje se ovšem lístky paří nebo praží v pánvi, ale nefermentují se, jako je tomu u černého čaje.
Návod k přípravě: čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelejte horkou vodou (70-80°C) a nechte 2-3 min. luhovat. Doplněk stravy. Není náhradou pestré stravy. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Doporučené dávkování 1-2 šálky za den. Nepřekračujte uvedené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí.
18 nálevových sáčků
ALERGENY
skořice
vanilin
miříkovité (Apiaceae)